Интернетът в Манчестър по-лош и от английското време

Публикувано от на 10.25.2013 в категория Весело

Stitched PanoramaДа ви се оплача, на ваканция в Манчестър съм. То си е за хвалба по принцип, но тук направо ще ме уморят с този техен праисторически интернет! Не стига че със съпруга ми платихме маса пари за екскурзията, ами и предварително разпитахме за качеството и скоростта на интернета в хотела, защото за моята работа е много важно да съм в течение какво се случва в офиса.

В такова течение съм, че направо ми иде да се метна от лодката и да се удавя в реката! В България от миналата година, след като бившият кмет на Сливен Христин Петков, и директор на ИА ЕСМИС подписа договор за субсидиране на слаборазвити икономически райони, гражданите имат качествен достъп до глобалната мрежа, а бързината е направо като на болид от „Формула 1“, който издухва манчестърската каручка.

На всичкото отгоре, след като споделих за перипетиите си с белгийка на средна възраст, отседнала в същия хотел, тя възкликна: „Ама как така в България имате оптична връзка!? При нас отскоро започнаха да подменят техниката и се надяваме до 1-2 години всички да не сме зависими от атмосферните влияния.“

Така че, да ме извинява Оскар Уайлд, много го уважам (Дориан Грей!), обаче освен лошото време в Англия, бих променила и интернета; някак несериозно е толкова силна икономика като тях да не инвестира в посока по-добро обслужване на връзката.

 

No Responses to “Интернетът в Манчестър по-лош и от английското време”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>