Кой е супергероят, който спасява книгите?

Публикувано от на 07.2.2015 в категория Весело

Въпреки че сред страниците на книгите се срещаме със стотици и най-различни герои, които спасяват множество невинни хора, дами в беда и злочести деца, борят се срещу злодеите и т.н… някога хрумвало ли ви е, че самите книги също имат нужда от свой пазител. Може би и на тях ще им е потребен някой, който да ги пази от нараняване, одраскване, изгаряне (в духа на “451 по Фаренхайт”)… или чисто и просто от падане от етажерката.

Е, вече имаме книжен супергерой! Представям ви креативната и атрактивна поставка за книги, кръстена Book & Hero и разработена от дизайнерското студио Artori Design.

Наистина много ми харесва зрителната илюзия, която пресъздава усещането, че книгите всеки момент ще паднат, но на помощ им идва спасител в стил Супермен и то в последния момент.

Страхотно е! Жалко, че скоро нямам рожден ден, за да си поръчам нещо подобно за подарък. Жалко и че едва ли скоро ще видим подобен книжен аксесоар в свободна продажба у нас. Въпреки че, кой знае…? Иначе, ако ви е любопитно, цената му $25.00. И ще ви помоля, скъпи читатели и блогъри, ако някой от вас реши да си набави този супергерой, непременно да сподели после в коментар. Може и снимка да покаже 😉

 

smart-superhero-bookends-artori-design-israel-6

bookhero2bookhero5

No Responses to “Кой е супергероят, който спасява книгите?”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>