Какво ще кажете за бизнес курс

Публикувано от на 11.19.2014 в категория Весело

От време на време на мейла си получавам писма с информация и предложения за участие в различни бизнес курсове и семинари. Не съм сигурна кога съм се абонирала за тях, но признавам, че ги разглеждам с интерес всеки път. Организират се семинари, конференции и какви ли не още мероприятия, гостуват специалисти от различни страни по света и т.н.

Признавам си, че с удоволствие бих посещавала всякакви подобни събития, но за съжаление не винаги имам възможност за това. Ако бях някой шеф, собственик на фирма или управител обаче, не бих се лишавала от подобно полезно удоволствие. Освен че получавате информация, която ще е полезна за бизнеса ви, можете да се научите как да бъдете по-добър управител и да се държите със служителите си така, че да показват по-добри резултати.

business woman giving presentationЩе ви дам за пример шефът на една приятелка. Фирмата, в която тя работи е малка, и най-дребните промени се забелязват веднага. А след като шефът й посети еднодневен курс по “Управление на персонала” ми разказа какви промени се усетила, че се случват. Той осъзнал част от грешките, които е допускал, и променил отношението и държанието си в определени аспекти. Въвел по-разчупено работно време, започнал да организира по-често тиймбилдинги за сплотяване на екипа и по-често насрочвал оперативки, за да протича необходимата комуникация между хората в екипа му лесно, бързо и качествено.

Неговият пример е показателен и за пореден път ме уверява, че бизнес курсовете могат да бъдат наистина полезно занимание, в което да вложите част от времето си.

No Responses to “Какво ще кажете за бизнес курс”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>