Здравейте, от Гранд Хотел Банско!

Публикувано от на 05.3.2014 в категория Весело

159851_13080616050014190642_STDПознайте откъде пиша днес: Хиляди усмивки изпращам на Банско! Няма как да не се похваля. В момента се намирам на прекрасната тераса в Гранд Хотел Банско и не мога да ви опиша какви хубави три почивни дни си изкарвам.

Три думи: релакс, вдъхновение и откровение. Усещам полъха на вятър, разцъфващите пролетни аромати на пробудената природа. А след арома спато дори аз имам чувството, че ухая на цветенце.

Тук съм по един много романтичен повод. Случаят е годишнината ми с човека до мен. От доста време имахме желанието да си подарим почивка за двама, но дори и не се надявахме, че ще отседнем в 5-звезден хотел в Банско. Благодарение на романтичните пакети на достъпните цени (и тук трябва да ми подарят още ден за безплатната реклама, която им правя ;Р) хванахме оферта от 1 май, важеща до 31 септември.

Между другото преди време четох доста противоречиви отзиви за обслужването в хотела на Андон Атанасов и Паскал Дойчев. Като видях цената на пакета за двама доста се усъмних, но въпреки това реших да пробвам. Сега мога да кажа, че всяка стотинка си струва, че даже  е малко. Не знам дали хората, които са оставали недоволни са твърде капризни или не знаят, че когато искаш да ти почистват стаята по-често трябва да се обадиш на рецепцията или пък са хванали натоварения сезон, но при мен досега всичко е на високо ниво, точни и направо без грешка. А повярвайте аз съм голяма чистница и не ям нищо, което изглежда подозрително, защото веднага ме заболява стомах от некачествена храна.

Но да оставим това на страна. Какво е необходимо за едно незабравимо преживяване? Любимият човек и идеалният терен. Прекрасната обстановка е плюс за приповдигнатото настроение, създава положителна нагласа и ви кара да се чувствате специални… А любовта разцъфва повече, когато нямаш грижи за нищо и се усещат като герои от филм с прекрасен декор.

No Responses to “Здравейте, от Гранд Хотел Банско!”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>