Забавните тениски

Публикувано от на 08.25.2014 в категория Весело

t-shirtМисля, че дрехите, които носим наистина имат способността да показват какви сме.  Те са начин за самоизразяване както на самите нас, така и на характера ни. Хвърлят такава светлината върху нас, в кокавто искаме света да ни вижда.

Аз обаче често се забавлявам на забавните тениски, които виждам да носят пои познати, но и непознати. Някои такива тениски са с остроумни надписи, други със забавни картинки, но повечето предизвикват една и съща реакция – усмивка. Сигурна съм, че и вие имате няколко такива в гардероба си, които обличате, когато ви е по-весело. Хубавото е, че именно тези забавни тениски помагат и за предаване на веселото настроение.

Реших да посветя този пост на тях не за друго, а защото не знаем още колко време ще можем да им се радваме. Времето малко по малко ще започне да се захлажда, хората да се обличат с по-дебели и топли дрехи, които в повечето случаи са тъмни и едноцветни. Така че радвайте се на цветните забавни и остроумни тениски, те са наистина готини и понякога казват за хората повече отколкото която и да е друга дреха, която носим.

No Responses to “Забавните тениски”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>