Времето с приятелите

Публикувано от на 10.9.2017 в категория Весело

След натоварена работна седмица всеки има желание да излезе и да се види с приятелите си, да изпие някоя и друга бира или чаша вино и разпусне. Това са наистина приятните моменти, когато забравяш ежедневните терзания и се отдаваш на сладки приказки и много усмивки. А още по-хубаво е когато имаш кръг от наистина близки хора, с които се чувстваш толкова добре, почти толкова добре, колкото със семейството си. Можеш да им споделиш всеки един проблем, който е възникнал в седмичното ти ежедневие и да разнищите въпроса с много хумор и добри пожелания. Но като оставим сарказма и иронията, които често са задължителен белег в общуването с наистина близки хора, те са хората, които могат да ти дадат наистина ценен съвет, ако ситуацията го изисква, да те разведрят, успокоят и дори разсмеят.

Много често хората си мечтаят да живеят в серяла “Приятели”, който стана като емблема на едно цяло поколение. Той изцяло описва човешките взаимоотношения в една група от приятели, които се карат, обичат, прощават, забавляват, подмятат саркастични забележки и споделят всяка една радост и тъга заедно.

Това наистина е безценно, защото на много хора семействата може да са далече от мястото, където живеят, освен това човек не избира сам семейството си, а приятелите – да.

Ето защо приятелите са тези които трябва да избираме внимателно, а когато сме сигурни, че те са хората които искате да са във вашето обкръжение, да ги държите здраво и да се стараете да не ги наранявате. Защото всеки си има някаква странна особеност на характера, която със сигурност е ужасно дразнеща за околните, но те ни търпят въпреки това.

И въпреки всичко, времето прекарано с тези хора е ценно, разтоварващо и в повечето моменти, изключително забавно.

Разкажете ни за вашите приятели, нещата, които обичате да правите заедно и как се забавлявате?

No Responses to “Времето с приятелите”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>