Усмивка всеки ден

Публикувано от на 11.24.2011 в категория Весело

Случвало ли ви се е да имате толкова гаден ден, че да няма за какво да се усмихнете. Да сте мрачни и намръщени и да имате чувството, че целият ви свят е на път да се сгромоляса върху главата ви. Важно е обаче, когато това се случи да успяваме да се измъкнем от състоянието на отпадналост и тъга сами. Човек винаги има за какво да се усмихне, нужно е само да се огледа.

Всяка сутрин се усмихвайте на слънцето, което изгрява, за да ни стопли и да ни даде светлина. Всеки път когато сте недоволни от нещо си спомнете, че сте живи и здрави и сте тук и сега, и можете да постигнете каквото и да е, стига да го желаете достатъчно силно. Започнете да забелязвате малките неща и им се радвайте. Жестовете, добротата или дори поздрава с „добро утро” на колегата от съседното бюро могат да направят всеки ден прекрасен. Защото не се замисляме за този поздрав, започнали сме да го казваме по навик, но ако обърнем внимание, той носи в себе си позитивизъм и пожелание за едно наистина добро утро. Мислете за всеки нов ден като за едно ново начало, което ви дава възможност да покорите нови върхове, да постигнете нови цели. Търсете винаги положителното у хората, защото колкото и да са сърдити те го притежават и дори, когато няма на какво да се усмихнете просто потърсете и ще го намерите.

No Responses to “Усмивка всеки ден”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>