Усмивка след почивка

Публикувано от на 11.17.2014 в категория Весело

Знаете ли кое ми прави впечатление в последно време, когато отивам на работа? Мисля си, че много от колегите ми вече се чувстват изморени и им се иска да си починат малко повече. Дори в обедната почивка днес обсъждахме колко приятни ще бъдат коледните празници и как нямаме търпение да дойде моментът всеки от нас да си отспи и на навакса нуждата си от сън, да се види със семейството си и да се порадва на спокойствието и компанията на близките хора.

Накарах ли ви да се усмихнете поне малко, събуждайки подобни мисли?

Office-PartyВече си мисля между другото с какви усмивки ще дойде всеки от колегите ми в началото на следващата година. Мисля си дори аз самата да си взема няколко дни почивка, за да си почина по-добре. И като споменах почивка, усетили ли сте се, че много скоро пак ще имаме нови 20 дни платен отпуск, който да разпределяме спрямо желанието си. Само тази мисъл е достатъчна да ме на кара да погледна по-положително да ситуацията.

Хайде, стига сме били мрачни и с изморени лица. Не усещате ли вече първите заченки на коледния дух във въздуха. Защо не украсите елхата си малко по-рано тази година. Защо не планирате още от сега една почивка за пролетта? Помислете какво желаете да ви донесе Дядо Коледа и какво подаръци ще подарите самите вие.

No Responses to “Усмивка след почивка”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>