Усмихнати по Великден с вили до Велинград

Публикувано от на 04.15.2013 в категория Весело

Днешният повод за добро добро настроение е железен! И най-намусеният ще се усмихне самодоволно, защото само след две седмици ни очаква поредица от почивни дни, след която сигурно ще сме забравили вече какво е да ставаш в 7 ч сутринта, след 3 аларми. Точно така: от 1 до 6 май включително работата е строго забранена. Позволени са семейните сбирки и срещите с приятели, яденето на корем, забавленията и лъчезарните лица.

За оптимален ефект аз лично залагам за втора поредна година на кокетните вили покрай Велинград. Те са част от комплекс, включващ още хотел, битова механа и паркинг, а съвсем скоро и ултрамодерен спа център ще отвори врати. Селището се намира на територията на Чепинската котловина, за която се носи славата, че е най-слънчевото място на България, т.е. ще си се усмихваме на воля.

Нямам търпение отново да се потопя в топлата атмосфера на това вълшебно място. Отдалечена от прашния, шумен и забързан делничен град, селището обещава абсолютна релаксация и отърсване от всекидневния стрес. Комплексът е решен в битов стил, съчетавайки едновременно удобствата на новото време и меката топлина на дървения материал, която те пренася в далечни патриархални времена. Масивното дърво, което е заложено в голяма част от интериорните решения, създава неповторимото усещане за самобитност и почит към традициите.

Така разбирам аз една хубава почивка: приятели, природа, спокойствие, уединение, красота. За няколко дни сформирате свое общество, в което забавлението, усмивките, доброто настроение и безгрижието са приоритетни. Ако и вие мислите като мен, горещо препоръчвам района, ще получите много повече от почивка.

No Responses to “Усмихнати по Великден с вили до Велинград”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>