Смях до неудобство

Публикувано от на 11.15.2011 в категория Весело

Смях до неудобствоНе знам дали ви се е случвало, но на мен в последно време доста често ми се случва трудно да спирам да се смея. Засмея ли се веднъж и после няма удържане, което води или до намръщените физиономии на приятелите ми или до това да заразя всички със смеха си. Лошото обаче е, че понякога при сериозни ситуации също ме напушва смях, а това вече не е толкова безобидно и може да има някакви последствия. Но ще ви кажа и как успявам да се удържа в такива напрегнати ситуации. Ами колкото и глупаво да звучи се опитвам да си причиня някаква болка, за да се разсеям. Най-често или си захапвам езика или се ощипвам продължително 🙂 Това досега винаги е помагало, но ако съм сред приятели си се смея наволя. Ако наистина смеха удължава живота би трябвало аз да ги надживея всичките 🙂 А вие как се справяте със смеха в сериозни ситуации?

2 Comments on "Смях до неудобство"

commenter

и на мен често ми се случва толкова че почвам да плача от смях!!!! За да се справя със смеха в сериозни ситуации нарочн се сещам за нещо много тъжно или пък се обръщам на страни и си растривам бузите ногоре – надолу.Често пъти помага!

commenter

и не не звучи глупаво и аз често се щипя най вече п ръцете.

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>