Смешна история

Публикувано от на 12.6.2011 в категория Весело

Имам една приятелка, която обожава животни и особено много е привързана към котките. Непрекъснато прибира котки от улицата и им намира домове, прави дарения на организации за животните и изобщо е отдадена на една добра кауза. Та тя има две котки, ама големи лудетини са тези животинки. Вчера и бях на гости и направо ме изумиха с номерата си. Пием си кафето с моята дружка и голямата котка при нас, докато се галеше я видях как изведнъж скочи на дръжката на вратата и си я отвори сама, останах много изненадана. А пък Нели – така се казва приятелката ми, ми каза да не се учудвам на това понеже те правели много други странни неща, уж неприсъщи за котешкия вид. Разказа ми, че като излиза от тях ако не заключи кухнята, те си отварят и си влизат сами, дори веднъж, когато имало такъв случай като се прибрала всичките и цветя в кухнята били нагризани. Другите интересни истории са свързани с тяхното разнообразно зеленчуково меню – голямата много си падала по маслини, но интересното било, че не гълтала костилките, а другата харесвала да си похапва зелени чушки. Досега котки вегетарианки не бях виждала, но явно винаги има от какво да се изненадаме. Много се смях с тези две забавни котета, падна голяма веселба и гостуването ми беше много приятно, чак не ми се тръгваше.

Надявам се, че с тази забавна история съм развеселила поне половината от вас, а другата половина съм накарала поне веднъж да се усмихнат.

One Comment on "Смешна история"

commenter

Това е нещо нормално за котките 🙂

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>