Разни времена, разни нрави

Публикувано от на 06.16.2014 в категория Весело

blogСентенцията ще е вечно актуална, именно поради колоритността на израза. Времената се менят, нравите също и нито едно време не може да припокрива предходното и ще бъде много ретро в сравнение с бъдещото. Но пак ще имат много общо.

Но какви ви ги говоря, все едни и същи приказки… Всъщност поводът за написването на статията ми е едно онлайн местенце за политическа сатира. Подобно Алеко с неговите “Разни хора, разни идеали”, има група… да ги нарека блогъри няма да е много правилно, но нека например са блогъри, които пишат на различни световни, български, обществени, политически, икономически и социални теми. Без да се задълбавам бих отбелязала, че въпросният израз, който често срещах в техните постове е идеален за всеки един социален блог. Именно такива хора изказват без притеснение своята гражданска позиция и все повече затвърждават мнението ми, че освен развлекателна част, в един блог трябва да има и по-сериозни теми,  за да може на читателя да му е интересно и забавлявайки се и да се научи да мисли.

И като една продължителка на Единият от клуба на Моралното влияние смятам да продължавам да съчетавам, пишейки, полезното с приятното. Дано Ви е интересно!

No Responses to “Разни времена, разни нрави”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>