Ръчно правените подаръци предизвикват искрена усмивка

Публикувано от на 02.26.2015 в категория Весело

Някога чудили ли сте се какво да купите за подарък на любим човек? На бас, че да. На всички ни се е случвало и ще продължава да ни се случва. Толкова много хора имат толкова много празници всяка години – рождени дни, именни дни, Коледа, годишнини, 14 февруари за влюбените, 8 март за дамите и т.н. Не е лека задача всеки път да избираш качествен подарък, който освен всичко останало и да ти е по джоба.

christmas-present-550x550А всъщност отговорът при подобни дилеми е толкова елементарен. Защо не направите нещо ръчно? Знам, че е трудно, но не е невъзможно. Който може да плете, защо не изплете хубав пуловер или жилетка? Който може да рисува, защо не направи някаква картина? Познавам момиче, което наскоро подари на приятеля си “картина”, правена от нея, която показва карта на Средна земя. Момчето, за което беше предназначена, остана във възторг, защото е голям фен на книгите на Джон Р. Р. Толкин.

Друга моя позната пък подари но своята силна половинка домашни пантофи за рождения му ден. Знам, че звучи банално, но по-специалното при тези беше, че тя собственоръчно заши на пантофите емблемата на любимия футболен отбор на своя приятел.

Така… какво друго? Как ви звучи любима снимка в рамка? А ръчно изрисувана чаша или тениска? За шега можете да изработите и Грамота за Приятел №1, Нърд №1, Маниак№1 и т.н. според конкретния повод. Винаги можете да изберете книга и да я персонализирате с лично послание. Да купите от магазин за подаръци нещо ръчно, което друг е изработел… също е вариант. Изборът е ваш 😉

No Responses to “Ръчно правените подаръци предизвикват искрена усмивка”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>