#Последвай ме до олтара

Публикувано от на 06.11.2015 в категория Весело

wedding-photos-follow-me-to-couple-murad-osmann-natalia-zakharova-15Из интернет пространството има една много известна двойка. Със сигурност сте ги виждали, няма начин да не сте. Може би не знаете имената им, но става дума за руския фотограф Мурад Осман и неговата любима Наталия Закхарова.

Първо, тя го съпровождаше на различни места по света, а той съвсем буквално я следваше. Той я държеше за ръката, а тя го превеждаше през множество страни, разнообразни места и през различни сезони. Те се прочуха с името на проекта си #FollowMeTo, а ние дълго време се чудехме как ли изглежда Тя и кой ли е Той в действителност. Е, това вече не е загадка. Защото те не само че преди време се сгодиха, ами вече се и омъжиха. Желая им приказен  живот, безкрайна любов и необятен брой усмивки през съвместното им бъдеще.

Чудя се… дали ще продължат да развиват проекта си и да ни показват още снимки. Вие как мислите?

wedding-photos-follow-me-to-couple-murad-osmann-natalia-zakharova-12

wedding-photos-follow-me-to-couple-murad-osmann-natalia-zakharova-3

4 Comments on "#Последвай ме до олтара"

дам, снимките са наистина красиви. личи си, че са добре обмислени, пък и на тях ще им останат като вечен спомен, а и ние може да им се радваме.

Така е, Стели. Благодаря ти за коментара 🙂

Калина-Малина | June 30th, 2015 at 2:15 pm

… и установихме, че са много симпатични. Според мен ще продължат с проекта. Сега може би ще последва #Последвай ме до родилното. 😉 Аз лично им го пожелавам.

Хахах и аз им го пожелавам, но ще видим ;)))

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>