Нещата, които ме карат да се усмихвам

Публикувано от на 10.5.2017 в категория Весело

Смехът е здраве! Ето защо трябва да намираме все повече поводи да се смеем. Дори когато положението не изглежда никак розово, смехът помага да се справим по-бързо и по-лесно с неприятната ситуации.

Примерът ми е от последната международна екскурзия на която отидохме с мои приятели. Вечният град ни зовеше от много години, но чак сега му дойде реда. Организирахме си и отлетяхме. Оставихме багажите и хукнахме из града. А той – прекрасен, цветен, като музей на открито. Вечерта настъпи и с ужас установихме, че в квартирата, където трябваше да спим имаше гнездо от хлебарки, които уютно се гушкаха непосредствено под леглата на второто ниво. настана пълна истерия, в която аз изпаднах в неистов смях. Ситуацията беше като от забавна тийн комедия и аз реших да ѝ  се насладя.

В крайна сметка си взехме парите и отидохме да си намерим друго място за спане. Там обаче не можеха да ни оставят за повече от две вечери. Оставихме се на течението не си подсигурихме трето място за спане и когато дойде моментът да си намерим, отново се опитаха да ни излъжат. Няма да навлизам в подробности, но така се получи, че последната вечер в Рим трябваше я прекараме под открито небе. След време продължавам да се сещам за тази екскурзия с изключително чувство за хумор. Всичко, което ни се случи само ни показа какви хора сме и до колко можем да разчитаме един на друг. А всички останали неща са просто забавен спомен.

No Responses to “Нещата, които ме карат да се усмихвам”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>