Наргиле, вино и Диксит

Публикувано от на 10.15.2017 в категория Весело

Студените, дъждовни и неприветливи вечери автоматично изключват възможността да прекараме една приятна вечер навън. Все по-често не ни се излиза, а ни се седи на топло и спокойно, а колкото по-възрастни ставаме, толкова и по-малко искаме да се смесваме с различни групи хора, а предпочитаме да си останем в тесен кръг и да си говорим на тиха и спокойна музика.

И в тези доста неприятни вечери предлагам едно много интересно и приятно занимание за неделната вечер, която да споделите с приятелите си. Както не веднъж повторих вече, студа е лошо нещо, а той се лекува най-вече с чаша хубаво домашно червено вино. Когато сте привърженици на наргилетата с червеното вино много върви едно с мента и ягода, а след втората чаша, асоциациите на диксит стават все по-интересни и забавни.

Ако никога не сте играли тази игра, със сигурност ще ви бъде много интересно. Тя развива въображението, асоциативното мислене и в голяма степен е доста опознавателна за хората, които я играят. Тези вълшебни карти, изобразяващи всякакви интересни светове, в които можете да се изгубите и да отведете въображението си и това на вашите приятели далеч.

Това е само едно предложение за спокойна и забавна неделна вечер, в която гарантирано ще се забавлявате много и студеното и неприятно мокро време навън въобще няма да повлиява на настроението ви.

No Responses to “Наргиле, вино и Диксит”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>