“Най-усмихнатият” ден от седмицата

Публикувано от на 10.8.2014 в категория Весело

happy-friday-quotesЖивотът ни е изпълнен с архетипи и шаблони на поведение. Всеки от нас по нещо прилича на човека до него и по нещо се различава. Не случайно има науки като психологията например, която се занимава с човешкото съзнание и мислите ни.

А знаете ли коя е най-новото архетипно “поведение”, което открих пти това чрез на-обикновения метод на наблюдение – че най-усмихнатият ден от седмицата е петъчният.

Хората обичат петък! Не съм се срещнала с човек, който да е изключение от това правило. Като се самилите е логично, нали? Петък е последният работен с два почивни след него. Всички хора са някак си по по-положително настроени и излъчват по-добра енергия. Готови са да се справят с предизвикателствата на деня и да се отдадат на заслужена почивка.

Знаете ли кое им е най-хубавото на петъците? Че идват веднъж на всеки седем дни! Надявам се, че успах да ви накарам да се усмихнете с таз мисъл. Все пак колко петъци и колко Коледи или Дни на детето има в годината? Гледате положително. Всеки понеделник в началото на работната седмица си мислете: спокойно, остават само пет дни до “най-щастливия” ден и неусетно ще установите, че той е вече тук.

No Responses to ““Най-усмихнатият” ден от седмицата”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>