Най обичам да намеря съкровище в Мола

Публикувано от на 07.5.2014 в категория Весело

Ах, този Мол! Ах, тези намаления! На какво ли не са способни само?
Първо, да предупредя, че този пост е насочен основно към шопинг маниаците, защото те ще разберат най-добре за какво говоря. А всеки шопинг маниак (ако е като мен) е наясно с няколко неща:
–    Къде какъв Мол има
–    Какви магазини и марки има в съответния Мол
–    Кога са намаленията там.

MallShoppingЗнаем, че шопингът е най-добрият приятел на всяка жена, но хрумвало ли ви е кога сте най-доволни от своето пазаруване? Аз лично се чувствам най-добре, когато намеря някое съкровище в Мола. И под съкровище визирам например обувки, които съм си харесала от месеци, но все са ми извън бюджета, докато… ненадейно не остава един единствен чифт, който, нали се сещате, е моят номер. И е намален с около 50 до 70%.

Съкровище е и когато изведнъж видя страхотно сако или чанта на скромната цена от 19,90 лв. и не осъзная, че имам крещяща нужда именно от този цвят и модел. Как може до сега да не съм го забелязвала до сега? Но ето, поредното съкровище ми отваря очите за истините в света.

Козметиката също не е за изпускане, както и парфюмите, шапките, аксесоарите… нали знаете, онези ненадейни находки, които намирате на супер изгодна цена и могат да ви оправят целия ден, защото… те карат да се чувстваш красива и специална. А коя от нас не иска да се чувства така!?

No Responses to “Най обичам да намеря съкровище в Мола”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>