Музиката на 90-те – усмивки от старите ленти

Публикувано от на 04.24.2014 в категория Весело

JamiroquaiДа, грешката е вярна, явно съм на носталгична вълна, защото от месец ви бомбардирам с ретро постове и теми. Но истината е, че всеки, израснал през 70-те, 80-те или 90-те години на миналия век таи съкровен сантимент към тези години. Всъщност всеки пази в сърцето си скъпите спомени от своето детство, тинейджърство, юношество и пр.

Аз например, като всеки един тинейджър, роден през 1982 година, си спомням с широоооока усмивка за Jamiroquai, Five, Madonna (то за нея всъщност всички от 3 поколения преди и след мен си спомнят и ще продължават да го правят), George Michael и още, и още. Не мога да забравя и за първите стъпки на електронната музика у нас в лицето на Метрополис, розовите коси и безумните широки гащи, които носихме всички и навсякъде, мислейки си, че пресъздаваме сцени от „Хакери“.

После дойдоха Space Girls и Back Street Boys и ни развалиха купона. Шегувам се… и не съвсем. 🙂 Но дори и техните парчета днес слушам с умиление и едно такова напористо желание да изобретя машина на времето и да се върна отново във 90-те.
Може би за родените след 2000 година Риана и компания след скоро ще имат същата съкровена стойност, но за мен Jamiroquai си остава един за всички времена!

Ако все още се чудите как да направите деня си по-усмихнат, пуснете си любимата песен от вашите най-луди години и нека купонът започне сега!

No Responses to “Музиката на 90-те – усмивки от старите ленти”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>