Малко извънземни, много комедия и големи актьори

Публикувано от на 03.31.2014 в категория Весело

Що е то се пита в задачата. 🙂

Отговорът може би без първата част от питанката би бил българска комедия от 70-80-те години на миналия век, но в нашето кино темата за извънземните никога не е била на особена почит. Наскоро обаче попаднах на един особен интересен и безкрайно комичен поглед върху темата за представители на други цивилизации и планети.

1733-291x219Заглавието е „Тринадесетата годеница на принца“, а фокусът всъщност далеч не е поставен върху извънземните. Те просто са изключително добра „поддържаща роля“ при причиняването на мускулна треска на корема.

В нетипичната българска комедия ще видите Георги Мамалев, неговия адаш с фамилия Парцалев, Боряна Пунчева, Татяна Лолова, Вълчо Камарашев, Иван Григоров и цял куп родно съзвездие. Лентата е заснета през 1987 година и разкрива фантастичен сюжет приказка, достоен да разсмее и най-дъждовния ви ден. Сценаристи са братя Мормареви, а музиката е дело на Георги Генков.

Накратко, защото не искам да отнемам от удоволствието ви, ако още не сте гледали филма, смехотворен егоцентризъм и слепота на един принц, неспособен да прозре истината за себе си, цар, готов на всяка цена да ожени наследника си за красавица, леко грозновата принцеса, която се влюбва във всеки срещнат мъж, безкрайно добър разбойник, който става за всичко друго, но не и за грабежи, невъзможната любов на Елена и Боян, трудолюбиви селяни от народа, и, разбира се, извънземните.

Ако дотук редовете все още нищо не ви говорят, то горещо препоръчвам тази комедийна лента. Усмивките са гарантирани! 🙂

No Responses to “Малко извънземни, много комедия и големи актьори”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>