Лятото идва – завръщане във Pulse Fitness

Публикувано от на 04.15.2014 в категория Весело

lyato

 

Лятото скоро ще зачука на вратата, дами, помислихте ли вече в каква форма ще се покажете на плажа или градския басейн? Е, април е крайно време да започнете с тренировките, за да успеете до юли не само да свалите мазнинките от зимата, но и да оформите бедрата, ханша и ръцете до едно приятно за гледане положение :)) Аз започнах от началото на март и вече дори ми отминаха началните силни мускулни трески,  а и ефектът след близо месец вече започва да си проличава и да ме амбицира да продължавам в същия дух – с премерено хапване и здрави тренировки!

 

sportМакар да не спортувам редовно, всяка година си правя по една-две такива фитнес „кампании“ от по 2-3-4 месеца. Ефектът е чудесен – не само за здравето, но и за самочувствието 😉 Фитнес клуба, който посещавам, е винаги един и същ – Pulse Fitness & SPA, на детелината на бул. България и Околовръстното. Той е нещо много повече от фитнес – има скуош зала, бокс ринг, провеждат се групови занимания, разполага и със СПА център, който също посещавам често. Там не само няма да се натъкнете на познатите ви проблеми в „гаражните“ фитнес зали, но ще срещнете и много усмихнати и позитивни хора. Всъщност, около тази зала има оформен някакъв колектив, който освен тренировките, се събира и на т.н. Pulse Camp – спортни лагери, включващи пълноценна почивка сред природата. Този фитнес препоръчвам и на приятелките си – даже вече си намерих една, с която да пътуваме и тренираме заедно. Фитнесът, както и луксозния апарт хотел до него за собственост на бизнесмените Паскал Дойчев и Андон Атанасов, които преди няколко месеца отвориха още една спортна зала със същото име, този път в идеалния център на столицата – до пл. Народно събрание.

Аз вече топя мазнинките и стягам мускулите за лятото, а ти? 🙂

No Responses to “Лятото идва – завръщане във Pulse Fitness”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>