Хайде на палатка, че лято не остана

Публикувано от на 08.25.2015 в категория Весело

Броени дни остават до края на месец август, а всички знаем какво идва след него, нали? Бавно и постепенно наближава есента с нейната феерия от цветове, дъжд, прохлада и ветрове. Застудяванията автоматично означават, че намалява възможността ни да прекарваме повече време навън… което е тъжно, но няма как да го избегнем.

За сметка на това обаче все още разполагаме с един августовски уикенд, който се очертава слънчев и топъл – направо приказен!

maxresdefaultСъветът ми е да прекарате този последен уикенд накъде навън, с приятели или само с половинката си. Направете си къмпинг, разпънете палатка и се насладете на природата и спокойствието около вас. Спането на палатка не е нещо, което да правите всеки ден, но е (почти) задължително преживяване за веднъж в годината. Не е нужно да отивате някъде надалеч или да катерите върхове. Спокойно се ориентирайте към някое близко езеро, язовир, планина или друга красива местност – с такива поне родната ни България изобилства!

Нощувките на палатка носят неизменен чар, защото са нещо по-различно и винаги ви предоставят нови и положителни емоции. Нека не забравяме, че излизат и значително по-евтини, отколкото стаите в хотели или различни къщи за гости. Ако се съберете по-голяма компания за къмпинг, гарантирам, че ще си прекарате хубаво и много ще се забавлявате. Просто средата предразполага за такива неща. Вечер ще си запалите огън, ще хапнете вкусно около него на по приказка-две и питие. През деня може да се препичате на слънце или да си четете книжка, докато се излежавате на тревата. Усещането е страхотно, така че не го оставяйте да се изплъзне между пръстите ви.

No Responses to “Хайде на палатка, че лято не остана”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>