Георги Георгиев и новата партия БНО

Публикувано от на 11.24.2013 в категория Весело

Наскоро гледах интервю по ТВ7 с Георги Георгиев, председател на новооснованата партия  Българско национално обединение, накратко БНО.  Вдъхна ми някакво доверие с откритото си говорене и заклеймяване на престъпния преход, който и досега не е приключил. Една от мерките, които партията му предлага, е преразглеждане на последните 24 години и изработване на нов закон за лустрацията, който всички, необвързани с политическата мафия в момента ще се съгласят, че е жизнено важен.

predsedatelСпоред БНО трябва да се преразгледат и ремонтират основните закони: конституцията, законите за съда, полицията, референдумите и други. Партията избягва да се квалифицира като лява или дясна, не е и националистическа. Въпреки това подчертава, че ще работи за независимостта на страната ни, която отдавна е компроментирана и се води по политическите и икономическите интереси я на САЩ, я на Русия – с малко ли агенти разполагат те у нас.

Основните й приоритети ще бъдат българското семейство и възраждане на културата ни, в противовес на негативните социални и културни ефекти от всеобхватната глобализация. Сред икономическите мерки за развитие на туризма, възраждане на селата и подпомагане на фермерите, облекчаване на данъчната тежест и намаляне цената на тока за проиводствени цели, ако бизнесите отговарят на определени социални условия, свързани с работещите в него.

Останах с добро впечатление от председателя на партията – все още неопетнен млад човек – Георги  Георгиев, а също и прочетеното за нея в сайта й. Ще наблюдавам как се развиват нещата с БНО и за в бъдеще, и ако наистина няма никого от стария политически апарат, бих гласувала за нея. В крайна сметка от сегашните – нито една не може вече да ме спечели.

No Responses to “Георги Георгиев и новата партия БНО”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>