Джулай морнинг на Витоша

Публикувано от на 07.1.2014 в категория Весело

34Има много начини да посрещнеш първото юлско слънце. Не е задължително да си в Каварна, на Камен Брах или изобщо до морето, за да се насладиш на изгряващата феерия. Ние софиянци си имаме едно много красиво кътче над кв. Симеонова, от което млади хора  като мен наблюдават най-красивата панорама, която може да съществува към родния ни град.

Пътува се доста, затова, ако имате кола е голямо предимство. Но съм сигурна, че ако се навиете да стенете толкова рано, че да гледате изгрева с приятели разстоянието няма да ви направи впечатление. Още по-малко, че от Студентски град се стига лесно. Е, аз отдавана не съм студентка, но пък си имам автомобил. С приятели се качваме до планинското кварталче и тръгваме пеша по пътеката нагоре. Подминаваме беседките и пейките и стигаме до тучна зелена поляна. И воала, гледката е страхотна. Слънцето изгрява малко по встрани, но впечатлението от феерията от светлина остава.

След като си направите тази здравословна разхода рано тази сред природата ще се чувствате изключително добре. А за да е сутринта пълноценна за ценителите на сутрешна закуска и кафе има сладкарница Романтика. Мммммм…….

Ето как юли може да започне изключително добре.

No Responses to “Джулай морнинг на Витоша”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>