Да посрещнем проблемите с усмивка

Публикувано от на 01.18.2015 в категория Весело

На всеки от нас се случва до се сблъска с проблеми от различен характер особено такива от работен, професионален, семеен, любовен, финансов и вие си знаете какъв още характер. Никой не е застрахован срещу злополуки, нередности, недоразумения или каквато и да е нежелана ситуация.

Аз обаче съм на мнение, че животът щеше да е много скучен, ако ни се случваха само хубави неща. Щяхме да загубим стимул да се развиваме и нямаше да сме способни да оценяваме подобаващо хубавите неща, не сте ли съгласни? Как ще знаем кое е добро, ако не познаваме лошото? Как ще се радваме на здравето, ако не сме се разболявали дори веднъж? Хората са го казали: Всяко зло – за добро. Затова е изключително полезно да се научим да посрещаме проблемите с усмивка. Опитът ми до момента показва, че няма нищо фатално на този свят и всеки край е чисто и просто ново начало, което ни предоставя и нови предизвикателства.

Smile._newПозитивното мислене винаги може да ви отвори нови е неподозирани врати, така че не се лишавайте от неговите предимства. Габриел Гарсия Маркес го е казал: “Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.”

Какъв по-хубав пример от този, че каквото и да се случва, винаги е за предпочитане да посрещнем проблемите с усмивка. Няма никаква полза от самосъжалението, оплакването и негативното мислене.

No Responses to “Да посрещнем проблемите с усмивка”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>