“ДА” на видеонаблюдението

Публикувано от на 08.28.2013 в категория Весело

Здравейте, усмихнати и позитивни читатели!

В разгара на лятото сме и последното, което трябва да правим по това време на годината, е да гледаме новини, но ето, че и аз вчера се “излъгах” да го сторя – бях изморена от работа, а навън бе 150 градуса, така че нито ми се излизаше, нито готвенето ме изкуши, нито пък книга исках да погледна. Нищо, нищо, нищо; само да си стоя кротко в дивана с купа сладолед в едната ръка и дистанционното в другата.

Речено-сторено. За мой късмет обаче не открих подходящ филм за себе си и не ми оставаше нищо друго освен да пусна БТВ новините. Там се натъкнах на интересен репортаж, който показваше жена, извършила крупна измама в клон на известна банка. Измамницата предсатвила фалшив документ за самоличност и изтеглила значителна сума пари.

banka

За щастие, имало видеонаблюдение, което е запечатало образа на мошеничката и днес той е разпространен из повечето печатни и електронни медии, както и в социалните мрежи.

Като един съвествен гражданин, аз също ви показвам снимка на въпросното лице, защото ми омръзна по света и у нас да бъдем асоциирани с измами, кражби, престъпни деяния, далавери и прочее нечисти дейности. Ако някой от вас я разпознае, нека се свърже с най-близкото районно управление.

No Responses to ““ДА” на видеонаблюдението”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>