Барбекю за градина и радост да има!

Публикувано от на 04.3.2017 в категория Весело

barbekq v gradinataВсеки уважаващ себе си домакин, притежаващ къща с двор, непременно трябва да се оборудва и с барбекю за градина. Пролетните, летните, че даже и слънчевите есенни дни са прекрасно време, в което да се съберем с приятели и роднини и да се насладим на хубавата храна навън.

Изборът на барбекю за градина е строго индивидуален, а продуктите, които се предлагат в Зелена линия, могат да задоволят всеки вкус. Въпросите са няколко – на какъв принцип трябва да е вашият уред? Дали да бъде барбекю на газ или на въглища? Също така, в зависимост от пространството, с което разполагате, можете да изберете по-малко или по-голямо, с маса от неръждаема стомана, с фурни, с директно или индиректно готвене. Въобще в Зелена линия освен, че можете да се снабдите с косачки за трева, тримери за трева, поливни помпи, можете да добавите и финалния щрих на вашия двор и с барбекю за градина.

За идеалната скара освен майсторът, без който не може, и подходящото барбекю за градина за вас, не трябва да забравяте няколко основни трика, които ще направят храната още по-вкусна.

Естествено всеки избира марината и подправки, с които да овкуси храната си, но за да не залепва месото по скарата, не трябва да забравяте добре да я намажете преди това. Най-добрата мазнина е животинската и ако разполагате със сланина – ще бъде перфектно. Ако пък не ви се намира, винаги можете да я намажете с олио или масло.

Популярно е натъркването на барбекю за градина с лук и олио, особено ако печете или сте пекли риба, защото този продукт оставя много силна миризма. Рибата не се нуждае от много дълга термична обработка върху скарата, а приготвена с любов гарантира, че ще бъде изядена за секунди.

Рецептата за перфектното барбекю за градина е следната:

-подходящ уред от каталога на Зелена линия

-месо по избор

-мазнина за скарата

-един майстор на скарата

-любов

-добра компания

Доброто настроение е гарантирано!

No Responses to “Барбекю за градина и радост да има!”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>