България е най-добрата страна за живеене!

Публикувано от на 04.1.2015 в категория Весело

skyЕвропейският съюз обяви официално на 50-тото издание на Форума на европейската социална асоциация, че България е най-добрата страна за живеене. Председателят на форума изтъкна изключително благоприятна географска локация на държавата ни, което е предпоставка за наличието на четири сезона, като нито зимата е прекалено студена, нито лятото е прекалено горещо. Българската вода била най-сладка и полезна в Европа. Българското село прославило селския туризъм и подбудило желанието на десетки европейски граждани да напуснат родината си и да се отправят към нашенските селища. Особено добре изявена е тази тенденция от последните 5 години, откогато англичани масово закупуват терени в родопска област. Местните власти се надяват, че те постепенно ще изместят преобладаващото в тази част турско население и ще наложат традицията на следобедното пиене на чай.

Председателят изтъкна също и богата история и имената, които прочуха страната ни. Интересът към родния начин на живот и кухня са обиколили много европейски телевизионни предавания. Освен всичко това на Форума бяха изтъкнати също и ниските цени на електроенергията, данъците и таксите, както и стойността на едноседмична почивка в 5-звезден хотел, сравнена с такава на Карибите, Ибиза или Ница.

Зная, че всичко, изброено дотук не ви се вярва и има защо. На днешния ден е добре да се замисляте за истинността на много от нещата, които ви казват или четете в мрежата. Честит ден на шегата, приятели!

А как наистина ми се иска един ден новината ми да не е лъжа…

One Comment on "България е най-добрата страна за живеене!"

Тони Бонбони | April 8th, 2015 at 1:07 pm

Олеле, наистина се хванах. Уникален бъзик :D:D:D

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>