21-ви век настъпи и за бързите кредити с CrediNet

Публикувано от на 06.13.2018 в категория Весело

CrediNet е ново поколение бърз потребителски кредит, който предлага изцяло онлайн услуга на желаещите да вземат пари назаем, като по този начин им спестява редене и чакане по опашки, бюрократично пренасочване от гише на гише и допълнително време за посещаване на офис.

За да отговори адекватно на нуждите на потребителите, MicroCredit, чийто продукт е CrediNet, го пуска на пазара в края на 2017-а година. Небанковата финансова институция старателно е разработила услуга, която да предостави възможност на широка група от хора, да се възползва от бързи суми назаем, в размер от 200 до 3000 лева за срок от 3 до 12 месеца.

Небанковите финансови институции представляват финансови институции, които изпълняват част от функциите на банките. За да упражняват своята дейност в рамките на закона, този тип дружества трябва да се регистрират в Българската Народна банка, която е и контролният орган, който съблюдава за коректните взаимоотношения между кредиторите и потребителите.

Преимуществата на бърз кредит от CrediNet се крият освен в избягването на опашки и бюрокрацията, а и в комфорта на отдалеченото кандидатстване, одобрение и усвояване на средствата. На първо място, този продукт дава възможност за достъп на по-широк кръг от потребители до подобен тип услуги много по-лесен. Дори тези, които се намират в най-откъснатата точка на страната, могат да получат желаната от тях сума, при наличието само на интернет връзка и мобилно устройство, от което да прегледат условията и подпишат договора си.

Самият механизъм е разработен така, че да бъде максимално улеснен за потребителите и да не е необходимо те да притежават електронен подпис, за да може да бъде сключен договорът между страните. След попълване на формата за кандидатстване, в която се заявява и сумата, която потребителите искат да изтеглят, на посочената електронна поща се изпраща договорът и линк за подписване. На посочен телефонен номер се изпраща код, чрез който в комбинация с ЕГН-то на потребителя се извършва подписването на договора.

По този бърз лесен и удобен начин всеки може да се възползва от бърз кредит онлайн, независимо в кое кътче на страната се намира, има ли достъп до офис на компанията и прочие.  А използването на съвременните толкова е навлязло в бита и ежедневието на населението, че е напълно естествено определени услуги да бъдат пренесени в дигиталното пространство.

Съществувайки на пазара от 2012-а година MicroCredit са се старали да наблюдават и анализират потребностите на пазара и да отговорят на него по надежден и сигурен начин, като предлага съвременни продукти, които да задоволят нуждите на различни сегменти от пазара.

No Responses to “21-ви век настъпи и за бързите кредити с CrediNet”

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>